Vacature assistent accountant

Ben jij een

Assistent accountant met een iPhone

Dan hebben wij jou nodig!

Huh? Een assistent accountant met een iPhone? Ja klopt, een ongebruikelijke vraag, maar wij zullen dit verder uitleggen.

Voor jou als assistent accountant hebben wij een mooie werkplek beschikbaar op onze accountancy afdeling. Een plek waar keihard in een leuk team samengewerkt wordt. Waar wij onze klanten helpen met het verwerken van de administratie en opstellen van de cijfers.

Dit leuke team heeft jou nodig! Je bent nodig voor het verwerken van de administraties van verschillende MKB ondernemers. Dat administraties periodiek zijn bijgewerkt, daar zorg je voor. Maar ook zorg je dat geen openstaande vragen meer zijn. Je denkt mee hoe administratieve processen geoptimaliseerd kunnen worden. Digitaliseren zit in je bloed. De aangifte omzetbelasting bereidt je voor en je doet voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening. Je stelt kritische vragen. Hierdoor zorg je voor betrouwbare cijfers en kun je deze rapporteren aan de klant in de vorm van periodieke cijfers.

Kun jij kritische vragen stellen en ben je niet bang om nieuwe wegen in te slaan? Zorg jij dat administraties efficiënt worden verwerkt? Je belt liever dan je mailt? Kortom, je bent iemand met een iPhone. Dan ben jij de versterking van ons team voor de functie van Assistent accountant.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt tenminste een afgeronde economische en fiscale MBO opleiding of je bent bereidt om deze te gaan volgen.
  • Je denkt mee hoe je administraties kunt digitaliseren en optimaliseren.
  • Je bent oplossingsgericht en ziet elk probleem als een uitdaging.
  • Je durft je mening te geven en kritische vragen te stellen.
  • Je pakt liever de telefoon dan dat je e-mailt.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris en deelname aan de pensioenregeling.
  • De mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen via scholing en cursussen.
  • Een fijne werksfeer en een prettige balans tussen werk en privé.
  • Een werkweek van 32 tot 40 uur.
  • Als jij belooft om terug te komen, mag je 29 betaalde dagen vrij nemen (bij een 40-urige werkweek).

Wil je ons team komen versterken, stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van een korte motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Ad Vos op via solliciteer@vanderlaangroep.nl of via telefoonnummer 075-687 49 59

Laten we samenwerken

Solliciteer direct

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: